Bedrukte verpakkingen

Bedrukte verpakkingen of verpakkingen op maat nodig in Hoofddorp?

Bent u opzoek naar bedrukte papierentassen of andere op maat gemaakte verpakkingen?
Omi-San Verpakkingen leverte bedrukte verpakkingen in en rondom Hoofddorp.

Bedrukte verpakkingen / verpakkingen op maat gesneden
Wilt u net even anders zijn dan uw concurrent in Hoofddorp? Dan kunt u bij Omi-San Verpakkingen terecht voor standaard bedrukte verpakkingen of op maat gemaakte verpakkingen met een bedrukking. Door onze uitgebreide kennis en betrouwbare relaties in verpakkingen, kunnen wij kwaliteit en continuïteit waarborgen en zijn wij niet geheel afhankelijk van import uit het Verre Oosten. Een overgroot deel van onze bedrukte verpakkingen worden in de Benelux en Duitsland geproduceerd.

Voor een vrijblijvende offerte van onze bedrukte verpakkingen kunt u contact met ons opnemen. Wilt u liever worden teruggebeld? Vul dan het terugbelverzoek in op onze website.

Bedrukte verpakkingen

omisan_3

Wie zijn wij?
Omi-San Verpakkingen is in 1994 opgericht en begon met het leveren van food verpakkingsmaterialen vanuit een oude loods in Oude Meer (Fokker terrein te Schiphol-Rijk). De markt waar wij ons destijds op richtten was de Oosterse horeca. Dit verklaart onze Aziatisch georiënteerde naam. Inmiddels zijn wij verhuisd naar Zwanenburg en is onze afzetmarkt uitgebreid. Wij leveren hedendaags niet alleen meer aan Oosterse horeca maar aan vrijwel ieder bedrijf dat food of non-food verpakkingen nodig heeft.

Wij maken qua leveringen geen onderscheid in kleine of grote bedrijven. Onze kracht ligt juist in het kunnen onderhandelen met zowel zelfstandige take-away restaurants als grotere franchiseondernemers.
Door onze jarenlange ervaring op het gebied van verpakkingsmaterialen beschikken wij over de juiste kennis om met u mee te denken. Onze service is toegespitst op persoonlijke benadering en snelle levering tegen eerlijke prijzen.