Biologisch afbreekbare verpakkingen

Biologisch afbreekbare verpakkingen voor de biologische- en organische horeca in Amsterdam nodig?

Bio verpakkingen / biologisch afbreekbare verpakkingen duurzame verpakkingen
Wat begon als een trend begint nu door te pakken en staat inmiddels hoog op de agenda van de regering. Biologisch afbreekbare verpakkingen bieden een logische alternatief voor alle niet duurzame kunststof verpakkingen. Bij Omi-San Verpakkingen merken wij dat de vraag naar bio verpakkingen toeneemt en horeca ondernemers steeds meer inspelen op de biologische- en organische food markt. De duurzame biologisch afbreekbare verpakkingen worden veelal gemaakt van gerecyclede materialen als papier, rietsuikerpulp, palmblad of mais.

Heeft u een biologische- en organische horeca onderneming in Amsterdam en omstreken, en bent u opzoek naar bio verpakkingen? Omi-San Verpakkingen vertelt u graag meer over deze duurzame biologisch afbreekbare verpakkingen.

Voor meer informatie over onze verpakkingen kunt u via de website een terugbelverzoek achterlaten. Verder kunt u ons  telefonisch of per e-mail bereiken.

Biologische verpakkingen

omisan_4

Wie zijn wij?

Omi-San Verpakkingen is in 1994 opgericht en begon met het leveren van food verpakkingsmaterialen vanuit een oude loods in Oude Meer (Fokker terrein te Schiphol-Rijk). De markt waar wij ons destijds op richtten was de Oosterse horeca. Dit verklaart onze Aziatisch georiënteerde naam. Inmiddels zijn wij verhuisd naar Zwanenburg en is onze afzetmarkt uitgebreid. Wij leveren hedendaags niet alleen meer aan Oosterse horeca maar aan vrijwel ieder bedrijf dat food en non-food verpakkingen nodig heeft.

Wij maken qua leveringen geen onderscheid in kleine of grote bedrijven. Onze kracht ligt juist in het kunnen onderhandelen met zowel zelfstandige take-away restaurants als grotere franchiseondernemers.
Door onze jarenlange ervaring op het gebied van verpakkingsmaterialen beschikken wij over de juiste kennis om met u mee te denken. Onze service is toegespitst op persoonlijke benadering en snelle levering tegen eerlijke prijzen.