Horeca Verpakkingen

Horeca verpakkingen: Bent u opzoek naar een horeca verpakkingen leverancier in Haarlem?

Horeca verpakkingen / disposables
Omi-San Verpakkingen is al meer dan 20 jaar leverancier op het gebied van horeca verpakkingen, ook wel disposables, voor de horeca in Haarlem. Bij ons kunt u rekenen op een snelle en klantvriendelijke service. Onze horeca verpakkingen zijn van een constante en hoogwaardige kwaliteit.

Bent u opzoek naar een snelle en betrouwbare leverancier voor uw horeca verpakkingen in Haarlem? Dan bent u bij Omi-San Verpakkingen aan het juiste adres.

Neem contact op met ons of laat uw gegevens achter en wij nemen met u contact op. Wij helpen u graag verder op weg met de benodigde horeca verpakkingen voor uw horeca onderneming in Haarlem.

Horeca verpakkingen

slide-5

Wie zijn wij?

Omi-San Verpakkingen is in 1994 opgericht en begon met het leveren van horeca verpakkingsmaterialen vanuit een oude loods in Oude Meer (Fokker terrein te Schiphol-Rijk). De markt waar wij ons destijds op richtten was de Oosterse horeca. Dit verklaart onze Aziatisch georiënteerde naam. Inmiddels zijn wij verhuisd naar Zwanenburg en is onze afzetmarkt uitgebreid. Wij leveren hedendaags niet alleen meer aan Oosterse horeca maar aan vrijwel ieder bedrijf dat food of non-food verpakkingen nodig heeft.

Wij maken qua leveringen geen onderscheid in kleine of grote bedrijven. Onze kracht ligt juist in het kunnen onderhandelen met zowel zelfstandige take-away restaurants als grotere franchiseondernemers.
Door onze jarenlange ervaring op het gebied van verpakkingen beschikken wij over de juiste kennis om met u mee te denken. Onze service is toegespitst op persoonlijke benadering en snelle levering tegen eerlijke prijzen.