Non-food Verpakkingen

Kent u geen non-food verpakkingen leverancier Amsterdam?

Non-food verpakkingen
Omi-San Verpakkingen levert non-food verpakkingen aan de detailhandel in Amsterdam en omstreken. In de detailhandel leveren wij onze non-food verpakkingen o.a. aan kledingwinkels, stomerijen, bloemisten, schoonmaakbedrijven en partytentenverhuur bedrijven. Doordat wij onze non-food verpakkingen op een scherpe manier inkopen, leveren wij een constante kwaliteit. 

Heeft u een verpakkingen nodig voor uw winkel in Amsterdam en omstreken? Zoek dan niet verder. Omi-San Verpakkingen is de leverancier voor al uw non-food verpakkingen.

Bel ons gerust op voor meer informatie over uw gewenste verpakkingen of laat een terugbelverzoek achter op ons website.

slide-6

Wie zijn wij?
Omi-San Verpakkingen is in 1994 opgericht en begon met het leveren van food verpakkingsmaterialen vanuit een oude loods in Oude Meer (Fokker terrein te Schiphol-Rijk). De markt waar wij ons destijds op richtten was de Oosterse horeca. Dit verklaart onze Aziatisch georiënteerde naam. Inmiddels zijn wij verhuisd naar Zwanenburg en is onze afzetmarkt uitgebreid. Wij leveren hedendaags niet alleen meer aan Oosterse horeca maar aan vrijwel ieder bedrijf dat food en non-food verpakkingen nodig heeft.

Wij maken qua leveringen geen onderscheid in kleine of grote bedrijven. Onze kracht ligt juist in het kunnen onderhandelen met zowel zelfstandige take-away restaurants als grotere franchiseondernemers.
Door onze jarenlange ervaring op het gebied van verpakkingsmaterialen beschikken wij over de juiste kennis om met u mee te denken. Onze service is toegespitst op persoonlijke benadering en snelle levering tegen eerlijke prijzen.