Over ons

Verleden en heden
Omi-San Verpakkingen
 is in 1994 opgericht en begon met het leveren van verpakkingsmaterialen vanuit een oude loods in Oude Meer (Fokker terrein te Schiphol-Rijk). De markt waar wij ons destijds op richtten was de Oosterse horeca. Dit verklaart onze Aziatisch georiënteerde naam. Inmiddels zijn wij verhuisd naar Zwanenburg en is onze afzetmarkt uitgebreid. Wij leveren hedendaags niet alleen meer aan Oosterse horeca maar aan vrijwel ieder bedrijf dat verpakkingen nodig heeft.

Onze in- en verkoopbeleid
Momenteel is er veel gaande in de verpakkingsbranche. Er worden vele producten tegen bodemprijzen aangeboden. Dit in veel gevallen ten koste van de kwaliteit. Bij Omi-San Verpakkingen zijn wij van mening dat u als klant hiervan niet de dupe mag zijn.
Door onze vaste inkoop bij vertrouwde en in Nederland gevestigde partners, leveren wij één kwaliteit en dat is hoogwaardige kwaliteit. Op deze manier zijn wij niet afhankelijk van importeurs maar waarborgen wij continuïteit tegen scherpe prijzen.

Waar de klant nog koning is
Wij maken qua leveringen geen onderscheid in kleine of grote bedrijven. Onze kracht ligt juist in het kunnen onderhandelen met zowel zelfstandige take-away restaurants als grotere franchiseondernemers.
Door onze jarenlange ervaring op het gebied van verpakkingsmaterialen beschikken wij over de juiste kennis om met u mee te denken. Onze service is toegespitst op persoonlijke benadering en snelle levering tegen eerlijke prijzen.